Навръх Бъдни вечер жителите на Кричим отбелязват  черна годишнина от

...
Навръх Бъдни вечер жителите на Кричим отбелязват  черна годишнина от
Коментари Харесай

Черна годишнина за Кричим: Кметът с трогателни думи във фейсбук

Навръх Бъдни вечер жителите на Кричим отбелязват  черна годишнина от нещастието, лишила живота на заместник-кметицата на града и двете й дечица. 

Plovdiv24.bg напомня, че конфликтът сред микробус " Фолксваген " и лек автомобил " БМВ ", при който 37-годишната Нурджан Ристемова и малките и наследници 6 и 15 години загинаха в нелепа злополука край Йоаким Груево стана тъкмо преди една година.  Запис от камера демонстрира, че злополуката е станала по виновност на лидера на камиона, който напуснал пътното платно, след което направил внезапна маневра, включвайки се още веднъж в придвижването. Така возилото блъснало челно автомобила, ръководен от брачна половинка на Ристемова.

Загубата на безценен другар и чиновник напомни и кметът на общината Атанас Калчев. Болката ни учи да се радваме, напомни той във фейсбук профила си. 

Ето какво още написа Атанас Калчев:

Дори и в тези светли дни у мен има и горест... Днес-24 декември, се навършва 1 година, откогато неуместно и трагично си отиде от този земен свят моята заместничка - инж. Нуржан Ристемова, дружно с нейните две п© рекрасни дечица. Казват, че времето лекува и вероятно е по този начин, само че болката от загубата на човек вечно остава! И тази болежка е най-хубавият преподавател.

Тя ни учи, че когато се разсънваме заран - и в делник, и в празник, би трябвало да сме признателни за привилегията да сме живи, да дишаме, да се радваме, да даваме и да получаваме обич, да прощаваме, да имаме вяра в положителното, всеки момент да се учим да бъдем същински щастливи даже и от най-малките неща, които в множеството случаи са невидими за очите, тъй като животът е къс и до момента в който отлагаме той отминава... Да почиват в мир душите им!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР